Byggnadsingenjör sökes till kund i Jönköping!

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta som byggingenjör? Älskar du att räkna? Då är du rätt person vi söker som vill ha nya utmaningar i arbetet och som trivs med många kontaktytor och kalkylräkning!
Arbetsuppgifter

Förmågan att identifiera och lösa problem och att använda olika IT-verktyg är några egenskaper som du har nytta av i arbetet som byggnadsingenjör. Du arbetar med att till exempel projektera, konstruera, producera och förvalta. Detta gör du oftast i samverkan med andra yrkesgrupper såsom arkitekter, tekniska konsulter och entreprenörer.

Som byggnadsingenjör medverkar du i byggprocessens olika delar, från utveckling av en idé via färdigställande och underhåll till en omfattande ombyggnad eller slutlig rivning.
Som projektansvarig har du det övergripande ansvaret för att planera, leda och driva projekt inom publika nät, stadsnät och andra kund nät. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar samt söka tillstånd hos myndigheter. Du har en bred roll med många kontaktytor där du har en tät dialog med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.
Du ska fokusera dig på byggproduktion och projektledning. Du ska kunna med dina unika kunskaper att kunna planera, genomföra, kostnadsberäkna och följa upp byggnadsprojekt.

Vidare har du det ekonomiska ansvaret för dina projekt med tillhörande rapportering. Du arbetar med att säkerställa kvalité till att den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden.
Därtill leder och fördelar du arbetet samt följer upp att det bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. För att skapa dig förståelse och kunskap kring projektering av fibernät kommer du att ingå i ett team med kompetenta kollegor där stöttning och vägledning finns tillhanda. På sikt finns det mycket goda utvecklingsmöjlighet.

Din profil
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi tror att du som söker tjänsten är en lyhörd person som har förmågan att följa instruktioner, som kan fatta snabba beslut och agera utifrån projekt man får. Du har förmågan att handla och agera, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Du är flexibel, strukturerad, lösningsorienterad och tar egna initiativ med ett öga för detaljer.
Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Man använder ett kalkylprogram för anläggning (Bidcon) som är ett effektivt program med branschspecifika databaser.

• Gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande, meriterande med eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av att driva egna processer, ledarskap eller att arbeta med ekonomiska uppgifter
• Det är meriterande med erfarenhet från entreprenad
• Delta kundens arbete med kravställning genom att uppdatera existerande typhandlingar
• Avstämning kommer att ske regelbundet med kund och kollegor
• Obligatorisk kompetens/erfarenhet
• Byggnadsingenjör
• Dokumenterad erfarenhet
• Erfarenhet arbete som byggnadsingenjör
• Vara självgående
• Ha ett helhetsperspektiv
• Lösningsfokuserad

Krav:
B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska och engelska

Välkommen med din ansökan!

Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.

Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.

Vad GV stars erbjuder
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på GV STARS BEMANNING för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Ansök

Generated by Feedzy