Fastighetstekniker till Spaljisten!

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med och till vår kund Spaljisten söker vi nu en erfaren och lyhörd fastighetstekniker till deras produktion i Åseda.

Som Fastighetstekniker erbjuds du en roll med stort eget ansvar och möjlighet att planera och styra ditt egna arbete på daglig basis.
Du ansvarar för tillsyn, skötsel och egenkontroller i anläggningen samt genomför avhjälpande och planerat underhåll av fastigheten.
Dina arbetsuppgifter innebär att du självständigt genomför eller samordnar tekniska installationer med tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem samt styr-, regler- och övervakningssystem.
Arbetsuppgifterna utförs till största delen inom anläggningen men visst jobb utförs även utomhus och enklare bygg och serviceuppdrag förekommer.
Du kommer ingå i Spaljistens underhållsteam där även tekniker, mekaniker, inköpare och planerare ingår.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning fastighetsteknik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser gärna att du har några års relevant arbetslivserfarenhet från liknande befattning.
Meriterande är om du har kunskap om el, säkerhet, fastighetsautomation, värme och- ventilationssystem samt styr och- reglerteknik.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är lösningsorienterad, engagerad och lyhörd samt att vi förväntar oss att du ska kunna arbeta självständigt.
I arbetsuppgifterna ingår också vissa administrativa uppgifter vilket gör att vi förväntar oss att du har god datorvana och är kunnig i Word och Excel.

Vidare innebär också arbetet i denna stödfunktion till Produktion att du har god social kompetens och kan möta både kollegor och leverantörer på ett professionellt sätt.

Om oss
GV Stars Bemanning är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som startades Augusti år 2021.
Vi erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering & bemannings tjänster.
På GV Stars bemanning är våra medarbetare vår viktigaste tillgång som vi leds av.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med över 80 nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot Industri, Lager, Logistik & Entreprenad.

Vill du veta mer om tjänsten?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ansvarig rekryterare Hassan Nqila, tfn 0729-717 434
Facklig företrädare för GS, Pia Flystam, tfn 0474-547 94

Vad GV stars erbjuder
Vi utlovar en spännande roll i ett bolag med hög automationsgrad samt stark framtidstro.
För din trygghets skull har vi kollektivavtal och goda villkor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och anpassad kompetensutveckling. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för Spaljistens framgång och utgör kärnan i verksamheten.

Spaljistens kärnvärden:
Hållbarhet, Engagemang och Respekt bär vi på Spaljisten med oss i allt vi gör och vägleder oss i vårt agerande mellan varandra som kollegor, ledare och aktörer på marknaden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering Åseda.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning antingen via GV Stars Bemanning & Rekrytering eller hos Spaljisten där ambition är att uppdragsgivaren tar över anställning småningom.

Om företaget
Spaljisten – Förstavalet av folierade fronter där flexibilitet, kvalitet och hållbarhet skapar kundvärde. I decennier har företaget legat i framkant i produktionen av folierade produkter. Det hade inte varit möjligt utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos Spaljisten är alla viktiga. Varje enskild medarbetares unika egenskaper är deras viktigaste resurs i strävan att fortsatt skapa perfektion för kunderna. Tillsammans gör dom det möjligt!

Spaljisten AB ingår i koncernen Surewood Industries AB. Läs mer på deras hemsida www.spaljisten.se

Jobb annonserLäs mer