Målare (våt lackering) sökes till en tjänst i Vaggeryd!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsvardag kommer innehålla att måla hydraulik cylindrar.
Jobbet består av våt lackering av små och medelstora föremål samt för- och efterbehandling av föremålen.
Vi söker en duktig och engagerad produktionsarbetare/målare till vår dagskiftsproduktion. Mer om arbetet berättar vi gärna vid ett samtal med dig och sedan över en arbetsintervju.

Din profil
Du är en noggrann person som ska ingå i en grupp. Du har lätt att samarbeta och gör ditt bästa för att bidra till bra stämning på företaget. Utöver detta ser vi även att du är en självständig, engagerad medarbetare som tar ansvar för ditt jobb.

Har du erfarenhet av ytbehandling/våtlackering eller har provat sprut målning tidigare är det meriterande.

Utöver erfarenhet av måleri ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete, där du gillar känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Du ska vara en stabil medarbetare, samt en bra och kvalitetsmedveten kollega, som kan arbeta tillsammans med resten av produktionsteamet på avdelningen.

Om oss
GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal.

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag.

Vi anser att våra två viktigaste pusselbitar i vår verksamhet är konsulter och kunder.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med 10tals nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot industri och lager logistik.

Vad GV stars erbjuder
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på GV Stars bemanning och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller och du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef.
Välkommen du med som kund eller konsult till GV Stars Bemanning AB där vi jobbar helhjärtat.

Jobb annonserLäs mer