SKAFFA TRUCKKORT HOS OSS 4 JUNI & ÖKA DINA MÖJLIGHETER TILL ETT JOBB!

Din profil
Idag är det mycket meriterande att inneha ett truckkort när man ska söka jobb. Dessutom finns det just nu många lediga jobb för personer med truckförarbevis. Vi har även de mest prisvärda utbildningarna eftersom du får kompetens på samtliga förekommande truckar inom den klass du väljer.
Vi inriktar oss främst på truckkort för klass A och B som är de mest efterfrågade från både arbetsgivare och privatpersoner.
Du behöver inte ha något vanligt körkort för att kunna ta ett truckkort. Det enda som krävs är att du fyllt 16 år när du påbörjar utbildningen.

Truckkort A – I klass A ingår låglyftande plocktruck, ledstaplare, låglyftande åk truck samt låglyftare. Du får kompetens inom alla dessa truckar när du går en utbildning för truckkort A.
Truckkort B – Klass B omfattar samtliga truckar i klass A, samt motviktstruck, höglyftande åk staplare, skjutstativtruck, höglyftande plocktruck, smalgångs-truck och fyrvägstruck.
Alla GV Stars utbildningar för truckkort följer TLP10. TLP10 är de riktlinjer som tas fram av en arbetsgrupp med representanter från Arbetsmiljöverket, maskinleverantörerna, TYA och Atlet med flera.
Vi har utbildade och certifierade instruktörer med kompetens inom samtliga truck typer. Instruktörerna har också lång erfarenhet inom transport, lager och logistik.

Om oss
GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal.

Vi har utbildade och certifierade instruktörer med kompetens inom samtliga truck typer. Instruktörerna har också lång erfarenhet inom transport, lager och logistik.

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag.

Vi anser att våra två viktigaste pusselbitar i vår verksamhet är konsulter och kunder.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med 10tals nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot industri och lager logistik.

Ansök

Generated by Feedzy