Underhållstekniker till Spaljisten i Åseda

Dina arbetsuppgifter
Hos vår uppdragsgivare Spaljisten är ingen dag den andra lik!
Som underhållstekniker är du en av våra nyckelspelare för vår verksamhet där flera arbetsmoment ingår.
Ditt huvudansvar på daglig basis är att säkerställa att maskiner och utrustning fungerar med fokus på säkerhet och tillgänglighet.

Du kommer vara ansvarig för någon av våra maskiner eller en maskingrupp samt vara vår specialist inom något område såsom mekanik, automation, infrastruktur, grundorsaksanalys eller processer.

I dina arbetsuppgifter ingår diverse olika underhållsaktiviteter, bereda underhållsarbete samt genomföra kompetensinventering och reservdelsoptimering.

Utöver ditt ansvarsområde agerar du support till övriga avdelningar.

Viss del av din tid innebär att du arbetar med löpande dokumentation såsom upprättande och löpande revidering av underhållsinstruktioner, maskindokumentation och ritningar samt jobbar med objektstrukturer i vårt UH-system.
Därmed behöver du ha god administrativ förmåga och eftersom du också är kontaktperson mot externa leverantörer och servicetekniker behöver du inneha en god kommunikativ förmåga.

Ditt jobb är självständigt och ansvarsfullt men du jobbar tätt tillsammans med dina övriga kollegor på underhållsavdelningen samt våra maskinoperatörer.
Du ingår i ett underhållsteam där även automationselektriker, mekaniker, inköpare och planerare ingår.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning industri, el eller automation eller annan utbildning som företaget anser likvärdig.
Vi ser gärna att du har några års relevant arbetslivserfarenhet från liknande befattning samt erfarenhet att jobba i underhållstyrningssystem.
Du har ett brinnande intresse för teknik och god förståelse för maskinell utrustning och industriell tillverkning.
Du vill utvecklas på vår avdelning inom underhållsteknik och analys och förbättringsarbete är en motivationsfaktor för dig. Tjänsten kräver att du har en god administrativ förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Utöver detta är du strukturerad och analytisk, tålmodig och har förmågan att hålla i och jobba långsiktig.

Om oss
GV Stars Bemanning är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som startades Augusti år 2021.
Vi erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering & bemannings tjänster.
På GV Stars bemanning är våra medarbetare vår viktigaste tillgång som vi leds av.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med över 80 nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot Industri, Lager, Logistik & Entreprenad.

Vill du veta mer om tjänsten?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta UH-chef John Einvall, tfn 0474-547 23
Ansvarig rekryterare GV Stars Bemanning & Rekrytering, Hassan Nqila, tfn 0729-717 434
Facklig företrädare för GS, Pia Flystam, tfn 0474-547 94

Vad GV stars erbjuder
Spaljisten som arbetsgivare:
Vi utlovar en spännande roll i ett bolag med hög automationsgrad samt stark framtidstro. För din trygghets skull har vi kollektivavtal och goda villkor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och anpassad kompetensutveckling. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet.

Spaljistens kärnvärden:
Hållbarhet, Engagemang och Respekt bär vi på Spaljisten med oss i allt vi gör och vägleder oss i vårt agerande mellan varandra som kollegor, ledare och aktörer på marknaden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering Åseda.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning antingen via GV Stars Bemanning & Rekrytering eller hos Spaljisten där ambition är att uppdragsgivaren tar över anställning småningom.

Om företaget
Tillsammans med och till vår kund Spaljisten söker vi nu en underhållstekniker.

Spaljisten – Förstavalet av folierade fronter där flexibilitet, kvalitet och hållbarhet skapar kundvärde. I decennier har vi legat i framkant i produktionen av folierade produkter. Det hade inte varit möjligt utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Varje enskild medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa perfektion för våra kunder. Tillsammans gör vi det möjligt!

Spaljisten AB ingår i koncernen Surewood Industries AB. Läs mer på vår hemsida www.spaljisten.se

Är du en teknisk person som alltid ser lösningar i stället för problem och besitter stor kunskap av underhållsarbete? Vill du vara med och utveckla verksamheten framåt där ditt engagemang har betydelse? Då vill vi gärna lära känna dig bättre!

Jobb annonserLäs mer