Vi söker CNC-operatörer i Vetlanda med omnejd!

Dina arbetsuppgifter
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet?
Önskar en långsiktig relation med din arbetsgivare? Vill du dessutom jobba i ett attraktivt företag med ett härligt gäng kollegor?

Då är Du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten I din roll som CNC- operatör kommer du att arbeta med CNC-maskiner och utföra justeringar, verktygsbyten och inställning av maskiner. Du kommer även vara delaktig och driva företaget framåt i form av kompetensutveckling inom CNC. Vidare ska du vara driven och bidra till en positiv arbetsmiljö.

Din profil
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Du tar stort ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet. Vi söker både dig som är senior CNC-operatör och har arbetat med CNC-fräs men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du har ett tekniskt intresse, ett högt kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

*Fixturering
*Referenspunkter
*Vertygskännedom
*Mät kunskaper

Man får gärna ha kunskaper inom programmering men inte heller det är ett krav.
Kunna byta verktyg, ha truckkort och traverskort är också meriterande.

Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.

Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.

Vad GV stars erbjuder
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Jobb annonserLäs mer