Vi söker dig som vill ha städ uppdrag!

Dina arbetsuppgifter
Är du student/söker deltidsjobb (eller har annan huvudsaklig sysselsättning på över 50 %) och söker extra jobb?

Vi söker nu serviceinriktade och flexibla personer som vill jobba extra inom lokalvård i Jönköping

Som lokalvårdare kommer du i huvudsak att ansvara för den inre skötseln hos våra kunder. Vi har ett brett utbud av tjänster och erbjuder kontor, trapp, flytt och byggstäd. Vi erbjuder även städ i privata hem.
Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor där du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

I rollen som lokalvårdare arbetar du nära kunden och är kundens ansikte utåt. Egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla och engagemang är viktiga för att kunna fullgöra uppdraget och leverera med hög kvalité. Du skall ha förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare förutsätter vi att du delar våra värderingar och att ditt agerande gentemot medlemmar och kunder utgår ifrån dem.

Din profil
Du bör ha god fysik eftersom mestadels av jobbet handlar om smidighet för att ta sig till olika kunder för städning av olika typ av uppdrag.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.

För att bli aktuell för uppdraget behöver du ha:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet
Körkort
Goda kunskaper i svenska
Ser gärna att du har en god fysik då arbetet innefattar viss fysisk påfrestning.

Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.

Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.

Vad GV stars erbjuder
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Jobb annonserLäs mer

Generated by Feedzy