Vi söker nu demonteringsarbetare/Rivningsarbetare!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu demonteringsarbetare/Rivningsarbetare!

Vi vill nu ha medarbetare som kan utföra arbeten inom bygg, rivning, hål tagning och sanering för våra kunder. Då företaget vill göra sig redo för att hitta ett gott gäng arbetare som är kunniga och duktiga rivare med erfarenhet ifrån liknande arbeten för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period eller kort period.

Vi vill gärna se dig arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo.

Du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.

Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du har minst 6 månaders erfarenhet av rivningsarbete sen tidigare. Vår kund ser mycket till att hitta rätt personen som har en bra samarbetsförmåga, städar efter sig och tidigare erfarenhet som rivare.

Personliga egenskaper
– Stresstålig
– Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
– Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
– Arbetar bra i team
– Ordningsam

Om oss
GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal.
Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.

Vad GV stars erbjuder
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Jobb annonserLäs mer

Generated by Feedzy