Vi söker omgående efter en CNC-operatörer till Sävsjö!

Dina arbetsuppgifter
Utbildning inom CNC-teknik alt motsvarande erfarenhet.
Erfarenhet av skärande bearbetning med betoning på CNC
Erfarenhet av att ställa cnc maskiner är meriterande
Erfarenhet av programmering i Fanuc/Okuma är meriterande
Behärskar svenska språket i tal & skrift
Meriterande om du tidigare jobbat med svart material och rostfritt stål.

Din profil
Som CNC-operatör kommer du att arbeta självständigt efter en viss tid där du ska ställa och köra svarv/flerop i deras bearbetningshall. I huvudsak kommer du arbeta med ISO-programmeringen Fanuc. I arbetet kommer du även att arbeta med hela flödet från programmering (finns underhållstekniker som programmerar i produktion) till färdig detalj samt att du ansvarar över kvalitén delarna som körs. Vidare är du är strukturerad, noggrann samt att du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att leverera hög kvalité.

Om oss
GV Stars bemanning AB startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen och leds av kunnig och driven personal.

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett små eller stora företag.

Vi anser att våra två viktigaste pusselbitar i vår verksamhet är konsulter och kunder.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med 10tals nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot industri och lager logistik.

Vad GV stars erbjuder
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av GV Stars Bemanning och arbetar som konsult hos kund där det finns goda möjligheter att företaget tar över anställningen. Urval avseende rekryteringsprocess sker kontinuerligt.

Om företaget
Vi söker nu en CNC-operatör som brinner för tekniska utmaningar och som vill ta chansen till stora utvecklingsmöjligheter på ett bolag i framkant. Företaget tillverkar hydraulcylindrar anpassade efter kundernas önskemål. Idag omsätter de mer än 250MSEK och har över 150 anställda, uppdraget ligger i Vetlanda kommun.

Jobb annonserLäs mer