VI SÖKER TAKLÄGGARE!

Dina arbetsuppgifter
TJÄNSTEN SOM TAKLÄGGARE:
Att jobba som takläggare innefattar kunskap om olika typer av tak, jobba i alla väder som Sverige erbjuder och en god fysik för att orka med de tunga arbetsmomenten som förekommer i jobbet.
KVALIFIKATIONER:
Du är tekniskt kunnig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du ska inte vara höjdrädd! Det är meriterande men ej ett krav om du har yrkesbevis, byggutbildning eller annan relevant utbildning. Man kommer att bygga ställningar. Kunden hjälper både privatpersoner och företag med deras papptak vare sig det är helomläggningar eller lagningar.
Allt från rådgivning, helomläggning, besiktning, lagning och underhåll!

Din profil
Du är ansvarig för tillitsfull kommunikation med kollegor, kunder, projektledare och administratörer på företaget. Din huvuduppgift blir att försäkra dig om att jobbet slutförs säkert, med hög kvalitet och inom en bestämd tidsram.
Körkort är ett krav då bilfärder är en stor del av arbetet. Du gillar att bygga och underhålla relationer med kollegor och kunder. Du har en bra samarbetsförmåga och gillar ordning och reda i ditt arbete.
För övrigt är du en person som visar respekt på arbetsplatsen, med kollegor och arbetsgivare.

Om oss
GV Stars Bemanning startades augusti 2021 och är ett bemanningsföretag som känner till branschen väl och leds av kunnig och driven personal. Vi på GV Stars hjälper gärna till med bemanning samt rekrytering

Vi lägger stor fokus på den lokala marknaden och matchar duktiga konsulter efter kundens behov oavsett storlek på företagen.

Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på kort tid lyckats införa samarbeten med många nöjda kunder.

Vad GV stars erbjuder
GV Stars Bemanning är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och motiverade medarbetare som trivs i vårt företag.

Ansök

Generated by Feedzy