Arbetsledare sökes till Hallstahammar!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetande teamledare kommer du tillsammans med andra teamledare leda och fördela produktionsarbetet optimalt efter kompetens och resurs. Du kommer stötta platsledning med personalrelaterade arbetsuppgifter. Som teamledare ska du skapa förutsättningar och utveckla våra medarbetare.

Arbetet kommer även innebära:

Leda möten i mindre grupper och säkerställa rätt kvalitet i produktionen
Vara ett gott omdöme för dina kollegor och förespråka regler, rutiner och policy
Se till att fattade beslut implementeras i driften
Samordnar beställning och tillverkning av diverse material.

Denna tjänst kräver förmågan att agera språkrör för arbetslaget. Som teamledare ser vi att du är en naturlig ledare som inte är rädd att visa vägen för dina kollegor. Du kommer även vara behjälplig vid inventering av råvarulager. Vid behov kommer du även bistå produktionsledningen i systematiskt arbete inom arbetsmiljö och miljö. I tjänsten kommer du även att arbeta i tvåskift.

Din profil
Denna tjänst kräver förmågan att agera språkrör för arbetslaget. Som teamledare ser vi att du är en naturlig ledare som inte är rädd att visa vägen för dina kollegor. Du kommer även vara behjälplig vid inventering av råvarulager. Vid behov kommer du även bistå produktionsledningen i systematiskt arbete inom arbetsmiljö och miljö. I tjänsten kommer du även att arbeta i tvåskift.

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med ett par års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Arbetslivserfarenhet inom betong, armering, gjutning eller liknande anses likvärdigt. Du föredrar att arbeta i grupp och det faller dig naturligt att ta den ledande rollen. I denna tjänst behöver du kunna arbeta proaktivt och med hjälp av dina kollegor optimera arbetet ute i produktionen.

Du ska även ha:

Körkort, Klass B
Kunskap inom ritningsläsning
Goda kunskaper i svenska och engelska – tal och skrift.
Det är meriterande om du har traversutbildning/säkra lyft, Truck B1, D-HLR utbildning, grundläggande kunskap inom betong och gjutning.

I företaget blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om oss
GV Stars Bemanning är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som startades Augusti år 2021.
Vi erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering & bemannings tjänster.
På GV Stars bemanning är våra medarbetare vår viktigaste tillgång som vi leds av.
Tack vare vårt engagemang och flexibilitet har vi på så kort tid lyckats införa samarbeten med över 80 nöjda kunder.
Vi har inriktat oss mot Industri, Lager, Logistik & Entreprenad.

Vad GV stars erbjuder
Ett utmanande arbete där du medverkar att planera dina arbetsrutiner i ett bra arbetsklimat.
Ett arbete där du utvecklas inom en modern entreprenörsverksamhet.
Ett arbete där kvalitet, säkerhet och miljö står i högsta prioritet.
Ett härligt arbetsteam där alla hjälper varandra i produktion.

Vidare erbjuder vi:

• Kollektivavtal
• Personlig Utveckling
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag efter 6 månader.
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön

Tjänsten som Arbetsledare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader, därefter övertar kund anställning. Löpande intervjuer sker kontinuerligt för snabbast möjliga anställning.

Om företaget
Företaget producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Företaget levererar både semi- och helprefab till olika typer av byggnader, t.ex. flerbostadshus, kontor, hotell- och industribyggnader, affärslokaler samt vård och skola.

Jobb annonserLäs mer